X
FÅ ET GAVEKORT* PÅ 50 KR.
VED KØB OVER 799 KR!

FÅ VORES NYHEDSBREV MED ALLE VORES GODE TILBUD DIREKTE I DIN MAIL-BOKS.
SKRIV DIN MAILADRESSE LIGE HER:

TILMELD:

*se betingelser under handelsbetingelser

  Følg os på facebook

Matcha te er vidunder teen fra Japan - Køb alt til Matcha brygning her hos HelseWorld

Matcha Te er lavet af den fineste kvalitet af den grønne te - og kommer fra et særligt bjergområde i Japan.

Teen laves ved at de nøje udvalgte top teblade høstes og nænsomt tørres, hvorefter de males i en stenmølle, så når du brygger og drikker Matcha teen, får hele dens gode egenskaber, og ikke kun et udtræk som andre klassiske grønne teer.

Matcha Tilberedning og brygning.

Brygningsmetoden som traditionelt i Japan piskes Matcha teen i varmt 80-70 grader vand til te pulveret er opløst, og en fin skum er kommet på overfladen.

1, Tag 1/4 tsk. (1 gram) eller brug den rigtige Matcha ske (mængden på denne svarer til 1 gram) i en lille skål.

2, Hæld varmt vand 70-80 gr. (må ikke kogende) 60-70 ml.

3, Pisk i hurtige W bevægelser med den traditionelle bambus piskeris (en elektrisk mælkeskummer kan også bruges) til teen er opløst og den fine tygge skum er på overfalden.

4, du kan tilsætte mere vand efter din smag, men ellers så drikkes teen direkte fra skålen.

Se tilberedningsmetoden i billeder her>>

Historien om Matcha te.

Den japanske Matcha te har været anvendt i mere end 900 år. den traditionsrige brygning og te ceremoni går tilbage og er udviklet af de gamle buddhistiske munke. Og derfor er selve brygningen / fremstillingsmetoden også noget der sættes højt af rigtige Matcha te drikkere. Hele meningen med dette er at skabe rum, finde den indre balance og ro i sind og krop.

Den dag idag er te metoden vidt udbredt i hele japan og er en fast forankret del i deres kultur. og dette er ved at brede sig til vores bredegrader.

Se alle vores andre klassiske grønne teer>>

Matcha teens hjemsted.

Matcha te kommer fra grønne te blade af den højeste kvalitet, som er opvokset i Japans bjergregion Kyoto. Dette område er kendt for at kunne producere de ypperste japanske grønne teer. Selve bjergområdet ligger meget fjernt og har et rigt beskyttende insektliv af edderkopper, mariehøns, guldsmede og knælere, som giver planterne deres helt egen naturlige beskyttelse mod andre skadedyr.

De forskellige te typer.

Matcha teen findes i den grønne udgave som er den klassiske og "mildeste" af de forskellige. den findes også i den fineste kvalitet CEREMONIAL GRADE se den her>> Den laves af de mindste og fineste blade fra tebusken, som vokser i skygge i Uji, i Kyoto-området. Så er der også den hvide Matcha te som kan stamme fra de højt liggende vidder ved Rift valley i Kenya, den indeholder og har det højest registreret indhold af de vigtige antioxidanter - Polyfenoler, ingen anden superfood eller te har samme ekstremt høje indhold, som den hvide Matcha te fra Kenya.

Andre hvide teer>>

Køb for 800 kr. og få et gavekort på 50 kr.

Køb for 800 kr. og få et gavekort til shoppen på 50 kr. til næste gang du handler hos os.

Gavekortet bliver sendt i pakken sammen med din bestilling.

Når du skal bruge gavekortet skal hele beløbet bruges på en gang, og gavekortet kan ikke udbetales til kontanter.

Klik og få et gavekort