X
FÅ ET GAVEKORT* PÅ 50 KR.
VED KØB OVER 799 KR!

FÅ VORES NYHEDSBREV MED ALLE VORES GODE TILBUD DIREKTE I DIN MAIL-BOKS.
SKRIV DIN MAILADRESSE LIGE HER:

TILMELD:

*se betingelser under handelsbetingelser

  Følg os på facebook

Raunsborg Nordic

Raunsborg Nordic er en serie af hudplejeprodukter med særlig fugtgivende og plejende effekt. Det er produkter med fokus på god kvalitet og mild og enkel hudpleje.

Vælg Raunsborg Nordic, når du vil have hudplejeprodukter, der giver nyt liv til din hud. Du får produkter, der giver fugt og næring til din hud uden at fedte. Alle produkterne i serien optages hurtigt af din hud.

Raunsborg Nordic

1-2 af 2 produkter

Missionen bag Raunsborg Nordic er at skabe milde skønhedsprodukter, der virker plejende på din hud. Målet er at gøre din daglige hudpleje enkel og overskuelig uden at gå på kompromis med høj kvalitet.

Derfor får du en lang række af produkter, der til fulde opfylder ethvert af dine behov for pleje af din hud.

Se alle Raunsborg produkter i vores webshop.

Raunsborg Nordic baserer sig på unikt samarbejde

Bag produktserien Raunsborg Nordic gemmer sig et tæt og enestående samarbejde mellem modeekspert Jim Lyngvild og firmaet Plum, som gennem mange år har produceret hudplejeprodukter til både industrien og sundhedsvæsenet.

Jim Lyngvilds viden om nordiske urters særlige egenskaber kombineret med Plum laboratoriums mangeårige erfaring og ekspertise i udvikling af hudplejeprodukter har skabt en serie af rene, effektive og troværdige produkter.

Du er derfor sikker på, at du får produkter i topkvalitet og med optimal virkning, når du køber Raunsborg Nordic hudplejeprodukter.

Find hele serien af Raunsborg Nordic produkter til gode priser i vores webshop.

Ingen af produkterne i Raunsborg Nordics hudplejeserie er testet på dyr. Produkterne testes udelukkende af testpersoner i den rette målgruppe over en seksugers periode. Testresultatet indgår i videreudviklingen af produkterne.

Det er din absolutte garanti for, at alle produkter i Raunsborg Nordics hudplejeserie lever op til alle regler og krav på området for hudplejeprodukter.

Køb for 800 kr. og få et gavekort på 50 kr.

Køb for 800 kr. og få et gavekort til shoppen på 50 kr. til næste gang du handler hos os.

Gavekortet bliver sendt i pakken sammen med din bestilling.

Når du skal bruge gavekortet skal hele beløbet bruges på en gang, og gavekortet kan ikke udbetales til kontanter.

Klik og få et gavekort