X
FÅ ET GAVEKORT* PÅ 50 KR.
VED KØB OVER 799 KR!

FÅ VORES NYHEDSBREV MED ALLE VORES GODE TILBUD DIREKTE I DIN MAIL-BOKS.
SKRIV DIN MAILADRESSE LIGE HER:

TILMELD:

*se betingelser under handelsbetingelser

  Følg os på facebook

Flydende planteolie

1-36 af 36 produkter

Livets Olie – højt indhold af omega-3 og omega-6

En varieret kost er essentiel for at få dækket optag af alle de vitaminer og mineraler, din krop har brug for. Det er dog ikke altid nemt at variere kosten godt nok i en travl hverdag. Og nogle vitaminer og mineraler er svære for kroppen at optage via kosten. Visse essentielle fedtsyrer kan ikke dannes i kroppen men skal tilføres kroppen fra olier med et højt indhold af disse fedtsyrer.

Livets Olie er en olieblanding, som indeholder vigtige omega-3 og omega-6 fedtsyrer, kroppen ikke danner selv. Tag Livets Olie og din krop får de essentielle fedtsyrer, den har behov for.

Læs mere om kæmpenatlysolie her »

Drik Livets Olie i en smoothie eller i et glas juice. Eller hæld den op på en ske og tag den som et shot frisk energi.

Livets Planteolie er et rent naturprodukt

Kæmpenatlysolie og hørfrøolie udgør hovedingredienserne i Livets Olie. For at bevare alle aktive plantestoffer intakte produceres Livets Olie under særlige kolde temperaturer og lavt pres.

Olien er økologisk, koldpresset og uraffineret. Produktionen af olien tilgodeser, at de vigtige fedtsyrer bevarer deres egenskaber, så de kan tilføre din krop de mineraler, den har brug for.

Vær opmærksom på, at Livets olie indeholder kæmpenatlysolie. Er du gravid eller planlægger at blive det, ammer du, lider du af en blødersygdom, er du epileptiker eller skizofren eller står du for at skulle opereres, så frarådes du at bruge kæmpenatlysolie. Spørg for en sikkerheds skyld din praktiserende læge til råds før du begynder at bruge produkter som Livets Olie, der indeholder kæmpenatlysolie.

Se også Eye Q fiskeolie her>>

Køb for 800 kr. og få et gavekort på 50 kr.

Køb for 800 kr. og få et gavekort til shoppen på 50 kr. til næste gang du handler hos os.

Gavekortet bliver sendt i pakken sammen med din bestilling.

Når du skal bruge gavekortet skal hele beløbet bruges på en gang, og gavekortet kan ikke udbetales til kontanter.

Klik og få et gavekort