X
FÅ ET GAVEKORT* PÅ 50 KR.
VED KØB OVER 799 KR!

FÅ VORES NYHEDSBREV MED ALLE VORES GODE TILBUD DIREKTE I DIN MAIL-BOKS.
SKRIV DIN MAILADRESSE LIGE HER:

TILMELD:

*se betingelser under handelsbetingelser

  Følg os på facebook

Om HelseWorld

Helsebutikken HelseWorld - din webshop & butik med helse & velvære.

HelseWorld kom til verden i foråret 2014, og jeg (Jesper Christensen) er indehaver af shoppen. 

Min baggrund kommer fra et ejerskab af Matas butikken i Odder by i samarbejde med min far. Den blev solgt til Matas koncernen i efteråret 2013, og derfor skulle jeg finde på noget andet. Jeg vidste dog, at jeg stadigvæk meget gerne ville bruge min viden om helsekost og vitaminer og arbejde med alle de fantastiske produkter, og ikke mindst bruge min forståelse for god service.

Idéen med HelseWorld kom på banen, og jeg arbejder nu, alt hvad jeg kan med håbet om at HelseWorld kan blive min levevej.

Min familie, kone og 2 børn, har været en stor støtte her i starten, og hjælper også til, når der er travlt i pakkeriet eller nye Facebook opdateringer med skarpe tilbud, nye produkter eller måske en opskrift, skal gøres klar. Her i sommeren 2017 udvidede vi vores webshop med en fysisk butik på gågaden i Odder (ca. 20 km. syd for Aarhus), der er du altid meget velkommen til et kik forbi, det er også på denne adresse webshoppen er og varerne sendes fra. Se butiken her.

Vi holder os hele tiden opdateret på nye produkter og viden, så du kan få den bedste oplevelse, når du handler og kigger rundt i vores helsebutik.

Da vi er en mindre virksomhed, er der ikke langt fra spørgsmål fra dig til hurtige svar. Vi vil gøre alt for, at du føler dig tilpas og sikker, når du handler her. Ring eller skriv endelig

Her hos HelseWorld får du den bedste personlige betjening og en service på højeste niveau. Vi har et stort sortiment, der dagligt udvides og nogle af de laveste priser i Danmark.

Vi holder til i Butikslokaler midt i Odder by, hvor vi har egen Fysisk butik og lager, så du hurtigt kan modtage dine bestilte varer og få dem i brug. Det, at vi selv har et lager bevirker, at du kan forvente, at dine varer vil blive sendt afsted meget hurtigt, forsvarligt pakket ind og med en lille overraskelse.

I vores gave-kategori kan du vælge et produkt eller gavekort, når din handel overstiger 799 kr. I gavekategorien kan du vælge mellem en række produkter, så du får en vare, som lige præcis du kan bruge.

Se gavekategorien her>>

Men husk, hvis du glemmer at lægge en gave i indkøbskurven, skal vi nok sørge for, at der bliver puttet et gavekort i din pakke ved alle køb over 799 kr.

Há en fortsat rigtig dejlig dag og god tur rundt i HelseWorld.

De bedste hilsner

Jesper


 og butik

Køb for 800 kr. og få et gavekort på 50 kr.

Køb for 800 kr. og få et gavekort til shoppen på 50 kr. til næste gang du handler hos os.

Gavekortet bliver sendt i pakken sammen med din bestilling.

Når du skal bruge gavekortet skal hele beløbet bruges på en gang, og gavekortet kan ikke udbetales til kontanter.

Klik og få et gavekort