X
FÅ ET GAVEKORT* PÅ 50 KR.
VED KØB OVER 799 KR!

FÅ VORES NYHEDSBREV MED ALLE VORES GODE TILBUD DIREKTE I DIN MAIL-BOKS.
SKRIV DIN MAILADRESSE LIGE HER:

TILMELD:

*se betingelser under handelsbetingelser

  Følg os på facebook

Køb Eye Q fiskeolie her hos HelseWorld til Danmarks billigste priser.

Eye Q indeholder de sunde og vigtige fedtsyrer EPA og DHA i en meget nøje undersøgt fordeling, nemlig 3,2 dele EPA i forhold til 1 del DHA. Det er netop dette, der gør Eye Q unik, og har givet de gode resultater i undersøgelser.

Eye Q Kosttilskud med de vigtige fedtsyrer EPA & DHA

Eye Q er et af de ypperste og veldokumenteret fiskeolie tilskud på det danske marked.
Hvorfor er det at fiskeolie, eller flerumættede fedtsyrer er så vigtig for vores krop. Fedtsyrerne har en stor og vigtig funktion i kroppen.
Omega 3 og omega 6 skal indtages i en varieret fordeling, mange af os får i kosten for lidt omega 3 og for meget omega 6 (dog er det optimale forhold ikke helt klarlagt til dagsdato).
og derfor er en god kost med masser af fisk, nødder og grønsager vigtig, men det kan være svært at få "puttet" nok af disse råvarer ind i kosten i det daglige
og derfor er et godt fiskeolie tilskud meget vigtigt.

Eye Q Indeholder de sunde og vigtige fedtsyrer EPA og DHA i en meget nøje undersøgt fordeling, nemlig 3,2 dele EPA i forhold til 1 del DHA og det er dette der gør Eye Q unik, og har givet de gode resultater i deres undersøgelser.
Den mest brugte sammensætning i andre fiskeolie er 1,5 dele EPA og 1 del DHA. Og derfor kan man heller ikke forvente de samme resultater med andre fiskeolie som man kan med Eye Q.

Fisken der anvendes til at udvinde fedtsyrerne til Eye Q stammer fra Sardiner og Ansjoser fanget i de sydlige oceaner på tidspunkter af året hvor de har gydet og deres indtages af planton er store, og derfor indeholder de store mængder EPA og DHA fedtsyrer.

Indtagelse af et regelmæssigt tilskud af Eye Q bidrager til at både voksne og børn får de vigtige essentielle omega fedtsyrer.

Se alle vores fiskeolie kapsler her>>

Køb for 800 kr. og få et gavekort på 50 kr.

Køb for 800 kr. og få et gavekort til shoppen på 50 kr. til næste gang du handler hos os.

Gavekortet bliver sendt i pakken sammen med din bestilling.

Når du skal bruge gavekortet skal hele beløbet bruges på en gang, og gavekortet kan ikke udbetales til kontanter.

Klik og få et gavekort