X
FÅ ET GAVEKORT* PÅ 50 KR.
VED KØB OVER 799 KR!

FÅ VORES NYHEDSBREV MED ALLE VORES GODE TILBUD DIREKTE I DIN MAIL-BOKS.
SKRIV DIN MAILADRESSE LIGE HER:

TILMELD:

*se betingelser under handelsbetingelser

  Følg os på facebook

De originale Bach Blomster Medicin

Den engelske læge Edvard Bach definerede for over 80 år siden 38 grundlæggende sindstilstande og udviklede af vildt voksende blomster og planter de 38 blomsterremedier. De Originale Bach Blomsterremedier er fuldkommen naturlige og kan bruges af alle i familien.
Udover de 38 originale Bach Blomsterremedier findes også Bach Rescue Dråber og Spray, som er let at have med i tasken og let at anvende "her og nu", samt Bach Rescue Creme og Rescue Pastiller.

Bach BlomsterMedicin

1-47 af 47 produkter

Dr. Bach´s Blomstermedicin

Siden Dr. Edward Bach i 1930’erne udviklede sine 38 remedier fra blomster fra vildtvoksende planter og træer, er Originale Bach® Blomsterremedier blevet mere og mere populære. I dag anvender millioner af mennesker i mere end 45 lande disse blomstermediciner. De kan hjælpe dig med at gå dagligdagens følelsesmæssige udfordringer positivt i møde og genoprette din indre balance. Originale Bach Blomsterremedier er i den forbindelse blevet til vigtige hjælpere for mange mennesker.

Graviditet og fødsel
Med en graviditet begynder et nyt og spændende livsafsnit. Din krop bliver udsat for store forandringer, og du kommer måske til at opleve humørsvingninger, bekymring, samtidig med at du glæder dig. Hvis din læge er indforstået, vil Originale Bach Blomstermedicin kunne yde dig mental støtte inden, under og efter din graviditet.
Mulige blomster er f.eks.: Sødæble, Abeblomst, Valnød...

Børn
Dagligdagen stiller store krav til vore børn. Den første dag i børnehaven, præstationskrav i skolen, stress i fritiden. De små reagerer
forskelligt.
Mulige blomster er f.eks.: Valnød, Abeblomst, Klematis, Kaprifolie...

Dyr
Ligesom mennesker har dyr også forskellige karaktertræk. De kender til følelser såsom glæde og smerte, frygt og ensomhed. For at udvælge de rigtige Bach Blomstermedicin til dit dyr, skal du observere dyretskropssprog og adfærdsmønster.
Mulige blomster er f.eks.: Abeblomst, Valnød, Cikorie...

Diæt
Mange, som ønsker at tabe sig, opnår ikke deres idealvægt, da de ikke har viljestyrken. Originale Bach® Blomsterremedier støtter dig på en naturlig måde, så du kan overvinde mismod, stress og pludselig spisetrang, og hjælper dig med at være tålmodighed, hvis pundene ikke rasler så let af som forventet.
Mulige blomster er f.eks.: Balsamin, Ensian, Kastanjeknop...

>>find andre homøopatiske midler her>>

Bryllup
Dit bryllup bør være den skønneste dag i dit liv! Hvis du bliver nervøs under bryllupsforberedelserne, og hvis dine følelser er ude af balance, kan Originale Bach Blomstermedicin hjælpe dig med at opnå ligevægt i sindet.
Mulige blomster er f.eks.: RESCUE dråberne , Elm, Knavel...

Udbrændthed
Er dit batteri tømt? Føler du dig energiforladt og har svært ved at sove? Dette kan være de første tegn på stress, som ofte ignoreres. Udbrændthed er en tilstand, der kommer snigende, når man har for meget om ørerne, og det kan medføre, at man ikke kan slappe af, komme sig eller fungere i sin hverdag.
Mulige blomster er f.eks.: Oliventræ, Avnbøg, Eg...

Søvnproblemer
Kan du ikke sove igennem, eller vågner du hele tiden? Kan du overhovedet ikke sove? Ofte bevirker nervøsitet og anspændthed, at tankerne simpelthen ikke kan komme til ro. I tilfælde af kortvarige søvnforstyrrelser kan du finde hjælp hos Originale Bach Blomstermedicin.
Mulige blomster er f.eks.: Hestekastanje, Jernurt, Agermåne...

Liste over Bachs Blomstermedicin positive aspekter>>

Køb for 800 kr. og få et gavekort på 50 kr.

Køb for 800 kr. og få et gavekort til shoppen på 50 kr. til næste gang du handler hos os.

Gavekortet bliver sendt i pakken sammen med din bestilling.

Når du skal bruge gavekortet skal hele beløbet bruges på en gang, og gavekortet kan ikke udbetales til kontanter.

Klik og få et gavekort