X
FÅ ET GAVEKORT* PÅ 50 KR.
VED KØB OVER 799 KR!

FÅ VORES NYHEDSBREV MED ALLE VORES GODE TILBUD DIREKTE I DIN MAIL-BOKS.
SKRIV DIN MAILADRESSE LIGE HER:

TILMELD:

*se betingelser under handelsbetingelser

  Følg os på facebook

Vitaminer og mineraler i brusetabletter.

VitaBrus er en vitamin og mineral serie der er lavet i meget velsmagende brusetabletter. Den giver dig et højt indhold af de vigtige næringsstoffer, i de friske og boblende frugtdrikke. De kan anvendes til både børn og voksne.

Brusetabletterne er nemme at indtage. de opløses hurtigt i et glas vand. og kan med fordel anvendes af dig der har svært ved at sluge tabletter, eller dig der får andre præparater og er træt af at skulle indtage flere alm. sluge tabletter.

VitaBrus - lækre frugtdrikke med vitaminer og mineraler.

Vita Brus´s flydende form ved indtagelse, gør det nemt for kroppen at optage alle de vigtige og essentielle næringstoffer. Alle brusetabletterne blandes i et glas vand, du kan selv bestemme hvor meget vand det skal være.

Alle farve og smagsstoffer i VitaBrus er baseret på naturlige ingredienser.

Den er ikke sødet med aspartam. Og den er udviklet i Danmark og produceret i EU under strenge kvalitetskrav.

Er du interesseret i naturlige sødestoffer, find dem her>>

Vitamin Børne Brusetabletter

Generelt er brusetabletter nemme at indtage, de er rigtig gode til børn der ikke kan lide de traditionelle børne tyggetabletter, mange børn vil synes at vitamin brusetabletten giver en god smag af de vigtige vitaminer og mineraler, og derfor vil det ikke være en kæmp at få dem i børnene til dagligt.

Se alle vores børnevitaminer her>>

C-Vitamin Brusetabletter

C-Vitamin er det man kalder et vandopløseligt vitamin, og skal tilføres kroppen gennem kosten i det daglige, grunden til dette er at vi  mennesker ikke selv har evnen til at danne eller lagre C-vitamin i større udstrækning. C-Vitamin findes naturligt i f.eks. frugt, grøntsager og rodfrugter, Vitaminet er et forholdsvis skrøbeligt vitamin og let ødelægges eller gå til af forskellige faktorer såsom store temperaturforskelle som f.eks. sker under madlavningen.

C-vitaminer fra andre mærker>>

Jern mineral i Brusetabletter

Vitabrus Jern + C-vitamin har en rigtig god smag, tit kan man smage jern eftersmagen i jern tilskud i flydende form, men denne kan næsten ikke anes i disse brusetabletter. Indholdet af C-vitamin er tilsat for at øge optagelsen af mineralet jern, derfor gåes der ikke på kompromis med optagelsen. Der imod er kalk et mineral der kan hæmme optagelsen, derfor bør du indtage dit kalk tilskud eller mælke produkter med en tids afstand på gerne et par timer.

Alle Jern tilskud>>

Køb for 800 kr. og få et gavekort på 50 kr.

Køb for 800 kr. og få et gavekort til shoppen på 50 kr. til næste gang du handler hos os.

Gavekortet bliver sendt i pakken sammen med din bestilling.

Når du skal bruge gavekortet skal hele beløbet bruges på en gang, og gavekortet kan ikke udbetales til kontanter.

Klik og få et gavekort