X
FÅ ET GAVEKORT* PÅ 50 KR.
VED KØB OVER 799 KR!

FÅ VORES NYHEDSBREV MED ALLE VORES GODE TILBUD DIREKTE I DIN MAIL-BOKS.
SKRIV DIN MAILADRESSE LIGE HER:

TILMELD:

*se betingelser under handelsbetingelser

  Følg os på facebook

Soyalys By Ransborg - Levende lys for et sundere indeklima til dig og dine.

By Ransborg soyalys er levende lys til dig, der ønsker et sundere indeklima. Her undgår du partikler almindelige stearinlys afgiver, når de er tændt. 

Sojalys smelter ved lavere temperatur end normalt stearin. Det er også derfor, at soyalysene kun findes i glasbeholdere og ikke som bloklys, da de vil løbe alt for meget. Soyalys soder langt mindre end traditionelle lys, og har en varm og behagelig glød.En anden fordel er, at hvis Soyavoksen kommer smeltet på huden, føles den varm og behagelig og ikke brændende, og er derfor også skøn at bruge som massageolie.

By Ransborg soyalys i glas med ren naturlig, biologisk nedbrydelig GMO-fri og ikke-regnskovs soya.

Alle væger er af bomuld og er blyfri. De er ikke tilsat farve, phthalater, UV-hæmmer, konserveringsmidler eller brændetidsforlængende kemi. Duft olierne er essentielle og/eller IFRA-godkendte fra Frankrig.

Soyalysende er testet for partikelantal - også de ultrafine - på Teknologisk Institut og DTU. Indholdet af VOC er testet hos TÜV i Tyskland.
Alle væger er af bomuld og er blyfri.

By Ransborg soyalys blev vist i DR's aftenshow: Stearinlys er sundhedsskadelige. Det er der ingen tvivl om, siger Steen Breiner, der er kommunikationschef i Bolius Boligejernes Videncenter. By Ransborg's soyalys blev vist frem i DR's Aftenshow som et godt alternativ til stearinlys.

Soyalys bliver med alderen let gul i farven. Det er naturligt for et vegetabilsk lys uden konserveringsmidler/parabener og farve. Hvis et vegetabilsk lys ikke ændre sig med tiden og mængden af sollys, er der tilsat kunstig kemi for at forhindre det. Og det er næppe fornuftigt at brænde indendørs.

  • Soyalys udgiver meget færre farlige partikler, såsom benzen og toluen end traditionelle paraffinlys, og derfor får du et bedre indeklima.
  • Hvis du spilder soyavoks tørres det nemnt op med en varm fugtig klud.
  • Soyalys soder langt mindre end traditionelle lys, og har en varm og behagelig glød.   

 

Køb for 800 kr. og få et gavekort på 50 kr.

Køb for 800 kr. og få et gavekort til shoppen på 50 kr. til næste gang du handler hos os.

Gavekortet bliver sendt i pakken sammen med din bestilling.

Når du skal bruge gavekortet skal hele beløbet bruges på en gang, og gavekortet kan ikke udbetales til kontanter.

Klik og få et gavekort