X
FÅ ET GAVEKORT* PÅ 50 KR.
VED KØB OVER 799 KR!

FÅ VORES NYHEDSBREV MED ALLE VORES GODE TILBUD DIREKTE I DIN MAIL-BOKS.
SKRIV DIN MAILADRESSE LIGE HER:

TILMELD:

*se betingelser under handelsbetingelser

  Følg os på facebook

Sana Hemp!

Nu kan du endelig købe kosttilskud af hampejuice i Danmark, som naturligvis ikke indeholder det euforiserende stof THC. Men hvad er det så, der er så brugbart ved hamp? Vi har alle hørt om hampplanten i forhold til dens euforiserende effekt i form af cannabis og hash. Men planten er meget mere anvendelig. Hamp, (Cannabis på latin), har i årtusinder også været anvendt som sundhedsfremmende middel, pga. dens høje indhold af cannabinoider. Cannabinoider eksisterer på et cellulært niveau, altså indeni cellerne. Overordnet kan man sige, at uanset hvad cellens opgave er, bidrager endocannabinoiderne med at effektivisere opgaven.

Sana Cannabis - Cannabis Tilskud

1-1 af 1 produkter

Sana Hemp:

Den korte forklaring på, hvorfor indtag af cannabis er blevet så populært, tager udgangspunkt i at alle levende væsener har et system i kroppen, som man kalder det "Endocannabinoide System". Dette system kører på endocannabinoider (nogle receptorer), som kroppen selv danner og som ligner cannabisplantens stof cannabidiol. Forskning viser, at disse receptorer er tilstede overalt i kroppen, organer, hjerne og alle systemer; herunder immunsystemet, nervesystemet og fordøjelsessystemet. Cannabis planten indeholder en masse naturlige cannabinoider, og ved indtagelse af disse, imiterer/efterligner den kroppens egne endocannabinoide receptorer og stimulerer det endocannabinoide system.

De nye kosttilskudsprodukter fra Sana er lavet af blade og frø fra hampeplanten, som så er koldpresset til juice. Hampjuicen bliver straks efter presningen nedfrosst, for på den måde at bevare alle naturlige mineraler, vitaminer, fedtsyrer og den interessante cannnabidiol-syre, CBD-A. Vi VED at der har været rigtig meget opmærksomhed på hamp og sundhed i Danmark de senere år, og nu er der endelig mulighed for at købe hamp i kapsler, dråber eller tabletter som kosttilskud. Her hos HelseWorld finder du endda hampprodukterne på tilbud!

Køb for 800 kr. og få et gavekort på 50 kr.

Køb for 800 kr. og få et gavekort til shoppen på 50 kr. til næste gang du handler hos os.

Gavekortet bliver sendt i pakken sammen med din bestilling.

Når du skal bruge gavekortet skal hele beløbet bruges på en gang, og gavekortet kan ikke udbetales til kontanter.

Klik og få et gavekort