X
FÅ ET GAVEKORT* PÅ 50 KR.
VED KØB OVER 799 KR!

FÅ VORES NYHEDSBREV MED ALLE VORES GODE TILBUD DIREKTE I DIN MAIL-BOKS.
SKRIV DIN MAILADRESSE LIGE HER:

TILMELD:

*se betingelser under handelsbetingelser

  Følg os på facebook

Maxim Sports Nutrition - køb det til billige internet priser her hos HelseWorld.

Maxim har taget de tre hjørnesten indenfor sportsernæring:

  • kulhydrater
  • væske
  • protein
og optimeret disse i kombinationer som passer til lige præcis dine træningsbehov.

Maxim - Køb bar, proteinpulver og proteinbar fra Maxim!

1-2 af 2 produkter

Maxim Proteinpulver til dine muskler både før og efter træning

Træner du? Giv dine muskler ekstra styrke med Maxim Proteinpulver. Muskler skal bruge protein for at kunne vokse. Og de har brug for protein for at blive genopbygget efter træning.

Protein er forudsætningen for alt liv. Din krop har ingen proteinreserver, den kan trække på – modsat reserver af fedt og kulhydrater, som den har rigeligt af. Din krop er derfor helt afhængig af den protein du indtager for at kunne genopbygge muskler.
Maxim Proteinpulver indeholder flere forskellige proteiner og aminosyrer samt valleproteiner. Kroppen har brug for protein fra mælk for at kunne optage andre proteiner. Koncentrationen af valle fra mælk og ost i Maxim Proteinpulver sikrer dig, at dine muskler optager de øvrige proteiner i proteintilskuddet.

Brug Maxim Proteinpulver til at hjælpe kroppen med at restituere og genopbygge muskler efter træning. Du giver din krop et nødvendigt tilskud til at kunne fungere optimalt både før og efter træning. Bland pulveret i en smoothie eller rør det ud i et glas vand eller mælk. Maxim Proteinpulver kommer i flere smagsvarianter – blandt andet vanilje, jordbær og chokolade.

Maxim Proteinpulver – målrettet muskelopbygning

Maxim Proteinpulver kommer i flere varianter. Hvert tilskud har et indhold og en sammensætning af proteiner som er målrettet de forskellige stadier af træning. Der er proteintilskud til før træning for at øge opbygning af muskler, og til efter træningen for at restituere og genopbygge muskler. Indholdet af valleprotein varierer i de forskellige tilskud.Alle produkter har et lavt indhold af kulhydrater og flere er ikke tilsat sukker eller sødemidler.

Husk, at et proteintilskud aldrig kan erstatte de naturlige proteiner fra en sund og varieret daglig kost. Spis fed fisk, æg, frisk kød, grønne grøntsager, frugt og nødder så din krop kan få tilført alle de essentielle aminosyrer, som den ikke selv kan danne, via din kost. Brug Maxim Proteinpulver som et tilskud til din kost og giv din krop en mulighed mere for at få proteiner nok. Din krop sætter pris på al den hjælp den får.

Er du mælkeallergiker så vær opmærksom, at Maxim Proteinpulver indeholder valle, som er et mælkeprodukt. Rådgiv dig med din læge før du begynder at bruge kosttilskuddet.

Prøv også proteinbarer, som er lette at have med i sportstasken »Køb for 800 kr. og få et gavekort på 50 kr.

Køb for 800 kr. og få et gavekort til shoppen på 50 kr. til næste gang du handler hos os.

Gavekortet bliver sendt i pakken sammen med din bestilling.

Når du skal bruge gavekortet skal hele beløbet bruges på en gang, og gavekortet kan ikke udbetales til kontanter.

Klik og få et gavekort