X
FÅ ET GAVEKORT* PÅ 50 KR.
VED KØB OVER 799 KR!

FÅ VORES NYHEDSBREV MED ALLE VORES GODE TILBUD DIREKTE I DIN MAIL-BOKS.
SKRIV DIN MAILADRESSE LIGE HER:

TILMELD:

*se betingelser under handelsbetingelser

  Følg os på facebook

Beet It startede som en lille virksomhed i starten af 1990erne i Denver i USA og er siden blevet verdenskendte for deres organiske rødbedejuice. Dette er de blevet for at skabe en velsmagende rødbedejuice, der både er sød og meget lidt jordisk i smagen, men også for beholde rødbedens kropslige effekter. Rødbedejuicen er på mange måder godt for din krop, da den bl.a. indeholder nitrat, som i vores krop omdanner til kvælstofoxid. Én af kvælstofoxids mange funktioner er at få blodkarrene til at slappe af, hvilket forøger iltgennemstrømningen i kroppen. Derudover er den rigtig god for din fordøjelse hjælper med leverafgiftning. 

Beet It rødebedejuice findes både i en almindelig og en sportsudgave. Du kan få meget mere information ved at klikke på de enkelte produkter.

Beet Itstartede som en lille virksomhed i starten af 1990erne i Denver i USA og ersiden blevet verdenskendte for deres organiske rødbedejuice. Dette er de blevetfor at skabe en velsmagende rødbedejuice, der både er sød og meget lidt jordiski smagen, men også for beholde rødbedens kropslige effekter. Rødbedejuicen erpå mange måder godt for din krop, da den bl.a. indeholder nitrat, som i voreskrop omdanner til kvælstofoxid. Én af kvælstofoxids mange funktioner er at fåblodkarrene til at slappe af, hvilket forøger iltgennemstrømningen i kroppen.Derudover er den rigtig god for din fordøjelse hjælper med leverafgiftning.

Beet Itrødebedejuice findes både i en almindelig og en sportsudgave. Du kan få megetmere information ved at klikke på de enkelte produkter.

Køb for 800 kr. og få et gavekort på 50 kr.

Køb for 800 kr. og få et gavekort til shoppen på 50 kr. til næste gang du handler hos os.

Gavekortet bliver sendt i pakken sammen med din bestilling.

Når du skal bruge gavekortet skal hele beløbet bruges på en gang, og gavekortet kan ikke udbetales til kontanter.

Klik og få et gavekort