X
FÅ ET GAVEKORT* PÅ 50 KR.
VED KØB OVER 799 KR!

FÅ VORES NYHEDSBREV MED ALLE VORES GODE TILBUD DIREKTE I DIN MAIL-BOKS.
SKRIV DIN MAILADRESSE LIGE HER:

TILMELD:

*se betingelser under handelsbetingelser

  Følg os på facebook

Australian Bodycare ABC Tea Tree Oil.

 Tea Tree Oil er naturens eget lægemiddel og 100% naturligt.

Australien Bodycare Tea tree oil

1-27 af 27 produkter

Australian Bodycare ABC Tea tree oil.

Fremstilles nænsomt ved hjælp af dampdestillation udvindes den rensende olie af bladene fra det australske træ Tea Tree - officielt er navnet Melaleuca alternifolia. 

Oliens egenskaber er svampe- og bakteriedræbende, og har den helt unikke virkning, at den genopretter hudens normale bakterieflora og heler huden uden at skade den.

Find flere hudpleje produkter her>>

Oprindelse.

Melaleuca alternifolia vokser i et lille område på ikke mindre end 50 kvadratkilometer i den nord- østlige del af New South Wales i Australien. Det naturlige voksested for træet er det lavtliggende og svampede regnskovsområde omkring Lismore. 

Der er gjort talrige forsøg med beplantning af Tea Tree flere andre steder i verden, men resultatet har hver gang været negativt. Enten har oliekvaliteten været for dårlig, eller også er træerne simpelthen gået ud.

Der findes i alt ca. 150 forskellige arter af Melaleuca. Det er imidlertid kun olien fra Melaleuca alternifolia træet, der har den rigtige kombination af de ca. 150 indholdsstoffer, som gør den antiseptisk og hudvenlig. Olie fra andre Melaleuca-træer (lignende sorter) har ikke samme bakteriedræbende, helende og samtidig hudvenlige egenskaber, men kan derimod virke direkte hudirriterende. Derfor er det meget vigigt at man finde de rigtige produkter med de rigtige indhold.

Køb for 800 kr. og få et gavekort på 50 kr.

Køb for 800 kr. og få et gavekort til shoppen på 50 kr. til næste gang du handler hos os.

Gavekortet bliver sendt i pakken sammen med din bestilling.

Når du skal bruge gavekortet skal hele beløbet bruges på en gang, og gavekortet kan ikke udbetales til kontanter.

Klik og få et gavekort