X
FÅ ET GAVEKORT* PÅ 50 KR.
VED KØB OVER 799 KR!

FÅ VORES NYHEDSBREV MED ALLE VORES GODE TILBUD DIREKTE I DIN MAIL-BOKS.
SKRIV DIN MAILADRESSE LIGE HER:

TILMELD:

*se betingelser under handelsbetingelser

  Følg os på facebook

Køb Den sunde Krill olie her og mærk de sunde effekter på din krop.

Det der gør den store forskel fra almindelige fiskeolier til krill olien er dens indhold af fosfolipider. Dette bevirker for det første at optagelsen kan ske vandopløseligt og direkte i tarmen, og kan udnytte fedtsyrerne hurtigere og bedre ind traditionel fiskeolie. Studier har vist resultater op til 50% bedre optagelse for Krill olien.

Krillolie og fiskeolie

1-6 af 6 produkter

Hvorfor Krill olie?

Krill olie er den nye type fiskeolie, som stammer fra de kolde antarktiske have. Ordet krill er norsk og betyder hvalføde.
Krill også kaldt lyskrebs, er små marine invertebrater (rejelignende krebs), en voksen han er ca. 5,8 cm lang. Krillens cellemembraner har et meget højt indhold af
super omega 3 umættede fedtsyrer EPA og DHA, som gør deres kroppe bløde og flydende, derfor kan de leve i det kolde og rene ocean ved antarktis.

Krill olie udvindes ved hjælp af en skånsom koldekstration, derved opnår man en meget stabil fedtsyrer olie, med naturlige antioxidanter til at beskytte olien, mod iltning (harskning).
De primære antioxidanter i omega olien er A-vitamin, E-vitamin og Astaxanthin.

Krillen´s omega 3 fosfolipider en bedre effekt i vores krop, fordi vores celler har en væsentlig bestandel af fosfolipider, som giver en meget bedre vedligeholdelse af vores celler.
Krill oliens indhold af naturlige antioxidanter, overføres til kroppen, og giver derved en antioxidant beskyttelsen beskyttelses effekt til vores celler.
Indholdet af fosfolipider giver også en optimal effekt på optagelsen af de omega fedtsyrer man indtager i kosten eller andre tilskud.
Den rene olie har fra naturens side, en kraftig lugt og smag af fisk eller reje. Hvilket er helt naturligt og ikke et tegn på harskning. Derfor kan kapslen godt have et snært af denne fiske/reje lugt.

Find andre omega olier her>>

Køb for 800 kr. og få et gavekort på 50 kr.

Køb for 800 kr. og få et gavekort til shoppen på 50 kr. til næste gang du handler hos os.

Gavekortet bliver sendt i pakken sammen med din bestilling.

Når du skal bruge gavekortet skal hele beløbet bruges på en gang, og gavekortet kan ikke udbetales til kontanter.

Klik og få et gavekort