X
FÅ ET GAVEKORT* PÅ 50 KR.
VED KØB OVER 799 KR!

FÅ VORES NYHEDSBREV MED ALLE VORES GODE TILBUD DIREKTE I DIN MAIL-BOKS.
SKRIV DIN MAILADRESSE LIGE HER:

TILMELD:

*se betingelser under handelsbetingelser

  Følg os på facebook

Find Q10 Coenzym hos HelseWorld – vedligehold din krops muskler samt energiproduktion

Q10 er et afgørende stof i kroppens energiproduktion. Stoffet står kort sagt for en stor del af energiproduktionen og er derfor afgørende for normal stofskriftefunktion. Med alderen svækkes mængden af Q10 i blodet, hvorfor kosttilskuddet kan være oplagt at indtage i forebyggelsen af sunde muskelfibre ved hjerteproblemer, operationer eller blot til vedligeholdelsen af en normal muskelfunktion.

Q10 Coenzym

1-13 af 13 produkter

Hvad er Q10?

Q10 Coenzym bliver også kaldt Ubiquinon, som er den latinske betegnelse og betyder at stoffet Q10 findes over alt i naturen.
Coenzym Q10 er ikke et vitamin eller et mineral, men et co-enzym som er et hjælpestof der indgår i kroppens cellers energiproduktion, de såkaldte mitokondrier.
Disse er meget vigtige for en normal energiproduktion i kroppen. Os mennesker kan selv danne Q10, men det meste bliver dog tilført gennem kosten.

Find Q10 tilskud her>>

Hvorfor skal kroppen have Q10?

Cellerne i kroppen omdanner energien i kosten til en form, som oplagres og derfor kan anvendes ved behov. Dette opnås når kroppen forbrænder, dette er en reaktion mellem de energigivende næringstoffer (protein, kulhydrat, fedt og ilt).
Mitokondrierne findes i cellerne samt enzymer og en række hjælpestoffer, disse laver en kæde af reaktioner som sikrer energiproduktionen ud fra næringstofferne i kosten, og et af disse vigtige hjælpestoffer er netop Q10 og derfor har enzymet en meget vigtig del i kroppens stofskifte, som står for energiproduktionen.

Et tilskud af Q10 kan derfor være meget nyttigt for kroppen og den energifremmende effekt.

Find andre energigivende kosttilskud her>>

Køb for 800 kr. og få et gavekort på 50 kr.

Køb for 800 kr. og få et gavekort til shoppen på 50 kr. til næste gang du handler hos os.

Gavekortet bliver sendt i pakken sammen med din bestilling.

Når du skal bruge gavekortet skal hele beløbet bruges på en gang, og gavekortet kan ikke udbetales til kontanter.

Klik og få et gavekort