X
FÅ ET GAVEKORT* PÅ 50 KR.
VED KØB OVER 799 KR!

FÅ VORES NYHEDSBREV MED ALLE VORES GODE TILBUD DIREKTE I DIN MAIL-BOKS.
SKRIV DIN MAILADRESSE LIGE HER:

TILMELD:

*se betingelser under handelsbetingelser

  Følg os på facebook

Køb Blåbær kosttilskud, til opretholdelse af et normalt syn.

Blåbær er blevet brugt i mange år og indtaget som kosttilskud for dens gode virkning på syn og hjerne.

Blåbærets højt indhold og store mængder af A og C vitamin, som har gavnlige effekter på din krop. Blåbær er til tider blevet anvendt som den naturlige kilde til netop disse vitaminer, hvorfor ekstrakter laves af blåbær og de gavnlige indholdsstoffer udvindes. Disse blåbær ekstrakter kan være op til 200 gange så koncentreret end de normale blåbær direkte fra naturen.
Derfor vil du opleve at blåbærs kosttilskud vil give dig betydeligt mere end du kan opnå i kosten. Da der skal spises en betydelig del blåbær i det daglige.

Blåbær

1-6 af 6 produkter

Køb Blue Berry fra NewNordic.

Indeholder blåbær af arten Vaccinium myrtillus, som har hjemmehørende i nord Europa, og er en af de mest almindelige planter i den svenske natur.

Blåbær ekstrakten fra Blue Berry er fremstillet ved brug af de vilde blåbær Vaccinium myrtillus, som er mindre end de fremavlede blåbærarter og de er værdsat for deres intense farve og indhold af næringsstoffer.

Derudover indeholder Blue Berry øjentrøst og tagetes.

  • Øjentrøst er en 5-40 cm høj, enårig plante med hvide eller lyslilla mørk stribede blomster og en gul plet. I fremstillingen af Blue Berry kosttilskuddet er det ekstrakt af hele planten, der bliver brugt i tabletterne.
  • Tagetes planten kender mange. Den er med et frisk grønt løv og dens blomster, der kan minde om nelliker, har farver varierer fra lysegul til orange. Det er plantens kronblade, der anvendes i Blue Berry, og det er i disse blade, at der udvindes det aktive stof lutein.

Se A-vitaminer her>>

Blåbær planten.

Bærret er blåligt over i det sorte, og har en overflade af et vokslag, som giver bær skindet en dugget overflade. I hele blåbær familien findes der faktisk over 450 underarter. Den vi kender fra Danmark som blåbær er af arten Vaccinium myrtillus, den har en stærk rød saft og frugtkød, sådan som vi synes et blåbær skal være. Men sådan er det langtfra blandt de forskellige arter, de findes også hvor kødet er over i en grønnelig  og næsten hvid farve.

Smagen fra bærret er mild og aromatisk, og vi anvender den tit herhjemme til desserter, kager i syltetøj og til smoothies. Blå bærret har mange næringsstoffer, vitaminer og mineraler, og er derfor også blevet gennem århundreder anvendt i naturmedicin og diverse kosttilskud. Mange kalder også blåbærret for superfood.

Køb for 800 kr. og få et gavekort på 50 kr.

Køb for 800 kr. og få et gavekort til shoppen på 50 kr. til næste gang du handler hos os.

Gavekortet bliver sendt i pakken sammen med din bestilling.

Når du skal bruge gavekortet skal hele beløbet bruges på en gang, og gavekortet kan ikke udbetales til kontanter.

Klik og få et gavekort