X
FÅ ET GAVEKORT* PÅ 50 KR.
VED KØB OVER 799 KR!

FÅ VORES NYHEDSBREV MED ALLE VORES GODE TILBUD DIREKTE I DIN MAIL-BOKS.
SKRIV DIN MAILADRESSE LIGE HER:

TILMELD:

*se betingelser under handelsbetingelser

  Følg os på facebook

Epsom salt kur og behandling.

Brugen af salt til bodyscrubs, peelingmasker og saltbade kender de fleste. Og et af de mest populære salte er Epsom salt. Denne helt særlige mineralholdige Salt udvindes i den engelske by Epsom i Surrey

Epsom salt til hele kroppen.

Det der gør denne type salt helt særlig, er den beroligende virkning den har på nervesystemet og virker samtidig udrensende på huden og vævet. Når magnesiumsulfat (det aktive i salten) optages gennem huden som i f.eks. et karbad, er det med til at trække affaldsstoffer ud af kroppen, berolige nervesystemet, reducere hævelser og virke afslappende på musklerne.

Se her hvorledes og på hvor mange måde du kan anvende Epsom saltet. Mærket Greenish er her i Danmark registreret også til levnedsindtagelse, og derfor må det indtages.

Karbad: Til et karbad tilsættes to kopper Epsom-salt til badevandet (vent til det er helt opløst), tag et 20 minutters bad og du kan med fordel pakke dig varmt ind og læg dig under dynen (så forlængs effekten af salten) og nyd en stille lur. Dette virker helt fantastisk afslappende og beroligende.

Fodbad: Tilsæt en halv kop Epsom-salt til dit fodbad. Denne behandling er specielt god til at mindske fodsved, opløse hård hud og pleje dine ømme fødder. Et lille fif- hvis du har en genstridig splint kan denne metode nærmest få splinten til selv at vandre ud af huden.

Ansigtspeeling: Afrens dit ansigt med din daglige rens og få det værste ”skidt” og make-up af, bland derefter en halv teskefuld Epsom-salt med din rensemælk, masser blidt ind i huden og vask af med vand.

Ansigtsmaske: 

til normal/fedtet hud: 1 tsk. cognac, 1 æg, saften af 1 citron og ½ tsk. Epsom. 

Til den tørre/sensitive hud: ¼ kop gulerodssaft, 1 ½ tsk. mayonnaise og ½ tsk. Epsom-salt.

Hår: Epsom-salt kan også bruges til at absorbere for meget olie (fedtstof) i håret. Tilsæt 3 spsk. Epsom-salt til ½ kop shampoo til fedtet hår, anvend en normal mængde af blandingen i håret, mens det er tørt, skyl ud med koldt vand, Derefter påføres citronsaft eller økologisk æbleeddike, lad virke i 5-10 minutter og skyl derefter ud.

Et godt tip til at få fylde til håret:

Bland en del Epsom-salt med en del balsam, varm det i en gryde og påfør blandingen i håret. Vaskes ud efter 20 minutter.

Brugen af Epsom salt til indvortes kur, anbefales det at søge en opskrift ved en pålidelig kilde, da dette kan sætte meget gang i fordøjelsen.

Køb for 800 kr. og få et gavekort på 50 kr.

Køb for 800 kr. og få et gavekort til shoppen på 50 kr. til næste gang du handler hos os.

Gavekortet bliver sendt i pakken sammen med din bestilling.

Når du skal bruge gavekortet skal hele beløbet bruges på en gang, og gavekortet kan ikke udbetales til kontanter.

Klik og få et gavekort