X
FÅ ET GAVEKORT* PÅ 50 KR.
VED KØB OVER 799 KR!

FÅ VORES NYHEDSBREV MED ALLE VORES GODE TILBUD DIREKTE I DIN MAIL-BOKS.
SKRIV DIN MAILADRESSE LIGE HER:

TILMELD:

*se betingelser under handelsbetingelser

  Følg os på facebook

D vitamin – forebyg knogleskørhed og svage muskler

D vitamin er et vitamin, vi primært får fra solens stråler og i langt mindre grad fra vores kost. Hvis du ikke opholder dig regelmæssigt ude i solskin eller spiser en varieret kost med mange fiskeprodukter, kan du derfor med fordel tage D vitamin som vitamintilskud. D vitamin er vigtigt for, at kroppen optager og omsætter kalk, så dine knogler og muskler bevarer deres styrke. Kommer du i underskud for D vitamin, øges risikoen for knogleskørhed. Det kan også resultere i muskelsmerter og svage muskler.

Søger du et produkt vi ikke har i shoppen, skriv da endeligt så skaffer vi det asap.

D-vitaminer

1-30 af 30 produkter

Få D vitamin fra solens stærkestråler om sommeren

Solen er den ultimativt vigtigste kilde til D vitamin. Om sommeren er solens lys kraftigt nok til, at du danner den nødvendige mængde D vitamin i løbet af få minutters ophold i solen midt på dagen.

Pas dog på, at du ikke er så længe i solen, at din hud bliver rød. Det øger risikoen for hudkræft. Brug solcreme med høj solfaktor om sommeren og beskyt din hud optimalt.

Selvom du bruger solcreme, blokerer du ikke for tilførslen af D vitamin til din hud. Husk også, at selv når du opholder dig i skyggen, danner din hud D vitamin, når solen skinner.

Men om vinteren er solstrålerne ikke stærke nok til at danne D vitamin i din hud. Det betyder, at du tærer på sommerens lager af D vitamin i din krop.

Du kan derfor få brug for at hjælpe din krop med et vitamintilskud for at bevare en tilpas mængde D vitamin i kroppen. Det gør vinteren mindre træt at komme igennem.

Undersøgelser om D-vitamin.

Undersøgelser viser, at det er rigtig svært at få D vitamin nok gennem kosten. Det er kun en lille del af behovet for D vitamin, du får dækket via din kost.D vitamin findes kun i store mængder i fødevarer som fede fisk – laks, sild og makrel.

Du får D vitamin i meget mindre mængder i mælk, æg, kød og nogle svampe.Det kræver derfor en meget varieret kost at få nok D vitamin gennem den daglige kost. Med et D vitamintilskud er du sikker på at få den anbefalede dosis D vitamin.

Se D-vitaminernes anprisninger til venstre her på siden.

Ønsker du et produkt vi ikke har i shoppen, må du meget gerne kontakte os, så vi forhåbentlig kan skaffe det du søger.

Køb for 800 kr. og få et gavekort på 50 kr.

Køb for 800 kr. og få et gavekort til shoppen på 50 kr. til næste gang du handler hos os.

Gavekortet bliver sendt i pakken sammen med din bestilling.

Når du skal bruge gavekortet skal hele beløbet bruges på en gang, og gavekortet kan ikke udbetales til kontanter.

Klik og få et gavekort