X
FÅ ET GAVEKORT* PÅ 50 KR.
VED KØB OVER 799 KR!

FÅ VORES NYHEDSBREV MED ALLE VORES GODE TILBUD DIREKTE I DIN MAIL-BOKS.
SKRIV DIN MAILADRESSE LIGE HER:

TILMELD:

*se betingelser under handelsbetingelser

  Følg os på facebook

Køb dine C-vitaminer her hos HelseWorld til billige internet priser.

C-vitaminer kan anbefales til dig der ikke ønsker en multi-vitamin pille, men kun dette enkelte vitamin, eller til dig der
ønsker at supplere din daglige vitamin-mineral tilskud med ekstra af netop C-vitamin, da C-vitamin er kendt for sine mange styrkende effekter. C-vitamin kan bruges dagligt eller i perioder hvor du ønsker ekstra støtte til din krop. C-vitamin er et vandopløseligt vitamin, vær dog stadig opmærksom på ikke at overdosere. Se C-vitaminernes anprisninger til venstre her på siden.

Ønsker du et produkt vi ikke har i shoppen, må du meget gerne kontakte os, så vi forhåbentlig kan skaffe det du søger.

C-vitaminer

1-27 af 27 produkter

Her kan du finde alt du skal vide om C-vitamin

C-vitamin vigtigt fordi:
C-vitamin er et stof, der er vigtigt for kroppen. C-vitaminet er med med til at binde cellerne i kroppen sammen, og uden ville vi falde fra hinanden, da det er vigtig for produktionen af collagen i kroppen.
 
Af C-vitamin har du brug for:
vi skal indtage C-vitamin via kosttilskud eller den mad, vi spiser. Da vi ikke selv danne C-vitamin. Frugt, grøntsager og bær har et højt indhold af C-vitamin hvortil Kød-, mælke- og kornprodukter har meget lille indhold af C-vitaminer.

Som ryger, bør du være særligt opmærksom:
Når du ryger, ødelægges det E-vitamin, som du har i blodet. Ved at indtage en øget mængde C-vitamin, kan nogle af de ødelagte E-vitaminer gendannes.

Igennem længere tid manglet på C-vitamin, kan du opleve:
Træthed, Udmattelse, Søvnbesvær og mental ubalance
Dårlig sårheling, Hæmorider og Hårtab
Hudblødninger og blå mærker
Blodmangel
 
Hvis du for meget C-vitamin:
C-vitaminet er vandopløseligt, som betyder, at det C-vitamin som kroppen ikke optager, udskilles igennem urinen. Der skal en meget store mængder af C-vitamin til, før det bliver skadeligt en overdosering er derfor sjælden. Det er muligt at indtage for store mængder af vitaminet som derfor kan opleves som kvalme og diarre.

Kilder til C-vitamin:
Der findes C-vitamin i mange forskellige madvarer. Her i blandt grøntsager som kål og kartofler samt frugt og bær, hvor indholdet af C-vitamin er særligt højt. Den optimale optagelse af C-vitamin skal du være opmærksom på da den både er lys- og varmefølsomt.

Tilberedning af mad under opvarmingen, stegning og kogning – Kan man ødelægge C-vitaminerne. Indtag derfor helt frisk for at få den største indhold af C-vitamin.

Køb for 800 kr. og få et gavekort på 50 kr.

Køb for 800 kr. og få et gavekort til shoppen på 50 kr. til næste gang du handler hos os.

Gavekortet bliver sendt i pakken sammen med din bestilling.

Når du skal bruge gavekortet skal hele beløbet bruges på en gang, og gavekortet kan ikke udbetales til kontanter.

Klik og få et gavekort