X
FÅ ET GAVEKORT* PÅ 50 KR.
VED KØB OVER 799 KR!

FÅ VORES NYHEDSBREV MED ALLE VORES GODE TILBUD DIREKTE I DIN MAIL-BOKS.
SKRIV DIN MAILADRESSE LIGE HER:

TILMELD:

*se betingelser under handelsbetingelser

  Følg os på facebook

Køb dine A-vitaminer & betacaroten her hos HelseWorld til billige internet priser.

De enkelte A-vitaminer & Betacaroten kan anbefales til dig, der ikke ønsker en multivitamin-pille, men kun dette enkelte vitamin, eller til dig, der ønsker at supplere dit daglige vitamin/mineral tilskud med netop ekstra  A-vitamin eller Betacaroten.
Vær dog opmærksom på ikke at overdosere, da A-vitamin er et fedtopløseligt vitamin. Se A-vitaminernes anprisninger til venstre her på siden. Ønsker du et produkt, vi ikke har i shoppen, må du meget gerne ringe eller skrive , så vi forhåbentlig kan skaffe det du søger.

A-vitamin & Betacaroten

1-5 af 5 produkter

A-vitaminer

A-Vitamin er det man kalder et fedtopløseligt vitamin, hvilket vil sige der skal være fedt tilstede for at vitaminet opløses og kan optages. Derfor skal der være noget fedt fra eksempel maden for at det virker i kroppen. A-vitamin findes derfor også i fødevarer med fedt i. eks. æggeblommer, smør, levertran fra fisk eller lever / indmad fra forskellige dyr- kylling, okse el. svin, men a-vitamin findes også i div. grønsager.

Find en multivitamin brusetablet her>>

Vitaminet er godt for mange ting og bidrager til bl.a:

Normal omsætning af jern. Vedligeholder normale slimhinder, hud og syn. Det bidrager også til immunforsvarets normale funktion.

Mangel på A-vitamin i Danmark sker det ikke tit. men hvis ens indtag af A-vitamin over længere tid mindskes, kan ovenstående elementer påvirkes negativt. En mangel på a vitamin kan opstå ved forskellige senarier f.eks:

Din kost er for ensartet og ikke variende, dette kan opstå hvis du følger en specifik diæt eller du får mindre og spise i det daglige pga. alderdom eller eks. sygdom. Andre elementer der kan spille ind ved manglende a vitamin i kroppen, kan også være for højt indtag af alkohol, eller at din tarm ikke udnytter eller optager fedtstof godt nok

Find ansigtscreme med a-vitamin her>>

A-vitamin der kommer fra animalske fødevarer kaldes retinol, og det der kommer fra vegetabilske ( planter ) er i formen Karotener ( Beta-caroten ), og kan omdannes i kroppen til Retinol.

BetaCaroten findes i høj grad i disse planter: gulerødder, persille, meloner, peberfrugter og grønkål. men ved omdannelsen til retionol i kroppen, kan der gå meget tabt i denne proces. Betacaroten kan du med fordel anvende i perioder af året hvor du skal på sol ferie, så vil din hud bedre kunne håndtere solensstråler og de påvirkninger den får. begynd gerne ca. 1 måned før feriestart og under turen.

Køb for 800 kr. og få et gavekort på 50 kr.

Køb for 800 kr. og få et gavekort til shoppen på 50 kr. til næste gang du handler hos os.

Gavekortet bliver sendt i pakken sammen med din bestilling.

Når du skal bruge gavekortet skal hele beløbet bruges på en gang, og gavekortet kan ikke udbetales til kontanter.

Klik og få et gavekort